Betfair – какво можем да научим от историята на компанията

Прогнози за мачовете днес

Betfair – какво можем да научим от историята на компанията

 

Истината е, че днес един значително голям процент от хората в обществото се доверяват сляпо на хазартните игри, поради редица причини. Някой от тях играят, заради самото забавление и адреналинът, който ги държи живи. Други чувстват себе си късметлии и са привърженици на хазартните забавления, заради печалбите, които им носят. Трети го правят единствено, заради любопитството, напиращо в тях.

 

Всъщност няма абсолютно никакво значение какво точно ви подтиква към това да се включвате в залагания за спортни състезания или друг вид мероприятия. След като ви е приятно да го правите и се чувствате добре от този факт, то ние не виждаме нищо лошо или причина да престанете да се възползвате от онлайн платформите у нас. Разбира се, важно е внимателно да подбирате букмейкърите, така че един ден да не се окажете измамени или разочаровани от тях.

 

За да не се случва това, то нашият съвет е да избирате Betfair – това е напълно лицензирана платформа за онлайн залози, която осигурява на потребителите достъп до стотици игри, в които имат възможност да се включат.

 

Онези от вас, които нямат ни най-малка представа от хазартните игри и до този момент не им се е налагало да се възползват от тях, то нашето предложение е да посетят онлайн платформата 5Bet.eu, където ще попаднат на изключително полезна информация, свързана със самите залози, регистрацията и колко време отнема тя, валутите, с които можете да играете, правилата и условията, които следва да бъдат спазвани, процентът, който следва да ви бъде задържан, при евентуална печалба и всичко останало, което обикновено интересува масовия потребител.

 

Сега ще се върнем към основния въпрос, свързан пряко с историята на Betfair. Ще се опитаме в детайли да ви разкажем за всяко едно от стъпалата на компанията, като ще обхванем малка част от историята и на един от създателите на компанията, а именно Андрю Блек.

 

Какво да научим за историята на един от най-популярните онлайн букмейкъри

 

Британецът Андрю Блек, още докато е бил младо момче, тайничко е мечтаел един ден да успее да изненада хората с нещо изключително грандиозно и различно. В представите му е съществувала компания за онлайн залози, която позволява на потребителите сами да определят правилата и условията на своята игра, така че да се чувстват напълно свободни в действията си.

 

Ако тогава попитате някой от фирмите за онлайн залагания, то вероятно ще ви бъде отговорено, че това няма как да се случи, тъй като контролът е пряко свързан с правила и условия, които се налага да не бъдат прекрачвани. Андрю е бил изключително интелигентен и е разполагал с ум, остър като бръснач. Всъщност, държим да отбележим, че именно това е бил скритият му коз и това негово качество го изстрелва право към успеха точно през 2000 – та година. Съмишленикът и съдружникът на Блек взема също толкова активно участие в създаването на компанията.

 

В началото двамата са изпитвали затруднение с откриването на достатъчно средства, но по –късно се справят и с това, преодолявайки трудностите заедно. Така, за нула време, букмейкърът се превръща в един от най-влиятелните.





{START_COUNTER}