Съд за oрганизирана група за склоняване към проституция в София

Сайтове за запознанства

Съд за oрганизирана група за склоняване към проституция в София

 

 

Специализираният наказателен съд уважи искането, дошло от Прокуратурата и отреди мерки за неотклонение "Задържане под стража" на всички 15 обвинени. Срещу тях официално са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, която била създадена с цел склоняване към проституция в София.

 

След склоняването, идвало ред и на сексуалната експлоатация на младите момичета. Те били пускани в сайтове за запознанства, откъдето клиенти можело да ги поръчват свободно.

 

Решението на съда

 

Съдът определи за обвиняемите най-тежките мерки за неотклонение на 13-те задържани. Те бяха заловени по време на спецоперация на открити конкретни адреси, които са се следели дълго време.

 

Преди съдебното заседание другите двама, които не бяха открити, бяха обявени за общодържавно издирване. Те сами се явиха абсолютно доброволно пред разследващите органи.

 

В открито заседание, съдът определи задържане под стража за всеки един от членовете на организираната престъпна група. Съдебните състави бяха безкомпромисни като се взе предвид тежестта на извършваните престъпления.

 

И двата съдебни състава приеха, че събраните до момента доказателства дават абсолютно основание да се осъществи резонно, аргументирано предположение, че  участниците в групата са извършили престъпленията, за които сега биват обвинявани.

 

Освен всичко това, стана ясно, че за подсъдимите има реална опасност да се укрият и да извършат повторно престъление. Именно заради това те не бяха пуснати под домашен арест, а трябва да се научат как се спи в ареста.

 

Бизнесът с компаньонки е разрешен в България, но има куп наредби и изисквания, които трябва да бъдат спазени, за да се развива необезпокоявано. Бъдете сигурни, че поръчвате добре изглеждащите, апетитни дами само от надеждни сайтове за компаньонки.

 

Преди да поръчате проверете източника, за да не се превърне вашето забавление в разочарование.

 

Какво бе открито по време на специализираната акция

 

По време на акцията на набелязаните адреси, бяха открити около 200 000 лв. в различни валути, за които вече има официални данни, че са придобити от същата престъпна дейност, за която е обвинена бригадата. Това също носеше тежест в съда при взимането на важното за делото решение.

 

Групата е действаща от 2016 г. при висока конспиративност и ясно разпределение на функциите между членовете на престъпната организация. Имало е хора, отговарящи за Интернет-присъствието, осигуряване на клиенти, возенето на момичетата до различни нощни заведения, подсигуряване на хотелски стаи и транспорт до и от клиентите.

 

Имало е дори хора, които са отговаряли за охраната на компаньноките, поръчвани от сайта. Шефовете на бригадата са взимали за себе си 50%  от заработените суми.





{START_COUNTER}