Погребални услуги в София

Траурна агенция в София

Земята е сцената, на която човек играе своето представление. Подиум, на който расте и израства ментално. Но за жалост, хората не спират с растежа си. Природата е създала всичко чрез един безспирен и безкраен кръговрат.

В моменти, в които за някои този кръговрат завърши своята последна обиколка, сърцата, които остават да туптят след него, проклинат причините. Може би той носи някаква вина за някои неща, а може би – не. Може би времето е стигнало, а може и да не е стигнало.

Какво следва след страшния момент

В ролята си на опечалени близки, първата ви работа е да се отърсите от първоначалния шок. Често, приближените на покойника нямат време да се отърват от стресиращите обстоятелства. Вместо това, куп работа и дейности около кончината дебнат в ежедневието им.

Съвсем нормално е да не можете да обърнете внимание на всичко. Повярвайте ни, очакват Ви много и различни по своята същност битки. При това на множество фронтове. Тук идва и моментът, в който можем да помогнем. Това е и празнината, която да запълним с добро отношение и професионализъм.

Изборът в първия момент

Някои квалифицират този момент като труден и непреодолим. Имате възможност да се доверите на OmegaFuneral.com и с една идея по-голяма готовност да направите изборите, които чакат Вас.

Ако приживе покойникът сам не е съгласувал с Вас и останалите близки своето желание за типа погребение, то Вие имате донякъде тежест, донякъде и правото да изпратите човека така, както Вие сметнете за подобаващо. От OmegaFuneral.com ще сме до Вас, за да чуем и да се съобразим изцяло с Вашите изисквания.

Двата, приети от православното християнство, варианта да изпратите току-що починалия си близък, са погребението в своя класически вид и кремацията.

Съществува и сценарият да имате предварителна молба от покойника, когато той още е бил сред нас. В това се крие истината за доверието между хората. OmegaFuneral.com приветства стриктното изпълнение на последното желание на покойния от страна на близките, от които зависи това.

Ако се спираме на кремацията

Когато се спрем на варианта да се осъществи кремация на вашия близък, то е нужно да попълните необходимата документация.

Списъкът с Вашите задължения включва предоставянето на няколко документи, които позволяват кремацията. Един от тях е разрешително за кремация, попълнена от лекар, който е регистрирал смъртта. Други, съпътстващи документи са нужният навсякъде смъртен акт, декларация от наследник и документ, удостоверяващ родствена връзка м

Кремацията е процес, който ще превърне Вашия близък в свят прах, който може да положите в урнова ниша, намираща се в гробищните паркове. Друг вариант, до който бихте могли да прибегнете, е да създадете кътче у дома си, посветено на починалия.





{START_COUNTER}