Нужда от кола под наем в последния момент - това променя ли цената

СпидиКарс

Нужда от кола под наем в последния момент - това променя ли цената

 

На всеки човек понякога може да се наложи да резервира автомобил късно по най-различни причини. Възможно е например да ви изпращат в командировка в друг град, да речем в София, в последния момент и да сте разбрали, че ще ви трябва кола едва преди пътуването.

 

Също така, може да сте планирали други вид транспорт, например такси или обществен превоз (автобус, метро и т.н.), но да сте променили решението си в последния момент. Не на последно място, има вероятност дори и да не сте планирали да наемате кола и все пак да сте се убедили в необходимостта по някаква причина.

 

Колкото по-рано, толкова по-изгодно

 

СпидиКарс, една от най-предпочитаните компании за отдаване под наем на автомобили в София, препоръчва на своите клиенти при пътуване из Европа да направят резервацията си колкото е възможно по-рано.

 

Макар че всяко правило си има изключения, резервацията на автомобил в рамките на една седмица преди пътуването твърде вероятно ще ви струва повече, отколкото ако огледате възможностите, да речем, месец преди това.

 

Ако пък направие резервацията в рамките на последните 48 часа, вероятността да се възползвате от най-добрите предложения намалява. Как обаче стоят нещата ако искате да наемете кола в столицата?

 

Можете да откриете изненадващо евтини оферти

 

Както можете да видите на SpeedyCars.eu, тарифите в София все още са изненадващо ниски и тук можете да наемете автомобил на цени, на които в други европейски столици дори и не можете да си мечтаете. Къде другаде ако не в София можете да резервирате онлайн возило на невероятна цена дори няколко часа преди да вземете колата?

 

Тъй като местният пазар все още е сравнително по-слабо развит, компаниите се опитват да привлекат клиенти с топ оферни и уникално добри отстъпки, като по този начин можете да си направите спокойно чудесна резервация дори и в деня преди пътуването, което би било немислимо например в Лондон, Барселона или Париж.

 

Какво да правите ако се появи страхотна оферта след като сте направили резервация

 

В повечето случаи резервацията и плащането за кола под наем може да се анулира в рамките на няколко дни преди пътуването, без да се налага да плащате каквито и да било неустойки за това. Ето защо, ако имате възможност, можете да се откажете от резервирания вече автомобил и да запазите този, който се предлага на промоционална цена.





{START_COUNTER}